fbpx

Service

Alt i tømrer arbejde

Vi er et team af erfarne eksperter inden for vores håndværk. Vi har arbejdet for mange virksomheder og husejere og har været involveret i en række projekter, herunder nybyggeri og omfattende renoveringer. Vores samarbejde med enkeltpersoner ser os indtage en yderst personlig tilgang, og vi leverer specialiserede tømrertjenester såsom skræddersyede møbler og opbevaringsløsninger. Vi vant til at tage højde for de unikke behov hos hver enkelt kunde, der vælger at samarbejde med PMTømrer.

Vores store udvalg af serviceydelser inkluderer: installation af skræddersyede reoler, montering af nye døre, konstruktion af skræddersyede køkkener, garderobeskabe, hjemmeunderholdningssystemer og biblioteker, design og installation af hjemmekontorer og detailforretninger. Vi er specialister inden for alle typer tømrertjenester.

Nybyggeri

Den ultimative drøm er et nybygget hus, der bliver bygget nøjagtigt efter dine krav og tilbyder overflader, der vil forbløffe og inspirere. PMTømrer bygger efter de højeste specifikationer og samarbejder med dig for at sikre, at vi leverer dit drømmehus fra start til slut.

Renovering

Hvis du har brug for en komplet renovering, er vi eksperterne her. Vi kan tage os af enhver renoveringsopgave og installere et nyt varmesystem om nødvendigt. PMTømrer kan isolere/efterisolere hele din ejendom. Vi kan tilføje alle de nødvendige udvidelser, udføre en kælderrenovering og loftrenovering om nødvendigt. Vi kan også levere og montere nye vinduer. Der er faktisk ikke noget, vi ikke kan lave, selv hvis ejendommen kræver byggearbejde som underbygning, kan PMTømrer også udføre det.

Profecional køkken montage

Uanset om du har brug for lidt hjælp fra vores professionelle designere eller allerede har de nødvendige komponenter og udstyr til din køkkenrenovering, som du måtte have i tankerne, tilbyder vores prisværdige team uovertruffet håndværk og upåklagelig kundeservice.

Vindue og døre

PMTømrers pålidelige eksperter kan hurtigt og professionelt ændre eller installere nye døre, porte eller vinduer i dit hus, garage eller på dit kontor. Vores professionelle øjne vil foreslå de bedste materialer og det produkt, der passer bedst til dine krav.

Tag arbejde

Uanset om du drømmer om et helt nyt tag eller ønsker at få renoveret dit eksisterende tag, så er du velkommen til at kontakte PMTømrer, så vi kan tale om dine ønsker og behov. Vi har mange års erfaring med tagrenovering og tagdækning og stræber altid efter at tilbyde dig de bedste og korrekte råd til dit kommende tagarbejde.

Vi udfører alle typer tagdækning. Vi monterer et nyt tag, renoverer og udskifter tag, installerer kviste og ovenlys og tilbyder professionel tagvedligeholdelse/pleje.

Erhvervs byggeri

PMTømrer fokusere på at bygge kommercielle strukturer af høj kvalitet. Vi tilbyder vores kunder unikke løsninger for at være et skridt foran vores konkurrenter. Alle vores bygninger er skræddersyede til din virksomheds behov.

Vi vil være involveret i alle aspekter af dit byggeprojekt, da vores bygherrer og håndværkere samarbejder med dine arkitekter, projektledere og andre entreprenører på stedet.

PMTømrer er det rigtige valg til dine kommercielle bygningskrav.